About me!

About me!

Een vrouw met een missie, groen , creatief, vrolijk , ondernemend … zo zou ik mijzelf omschrijven.

Een paar jaar geleden begon ik met 1 graslelie, wonder boven wonder hield ik deze in leven.. Al snel volgde er meer planten, vooral cactussen. In 2017 trok ik in bij mijn vriend in een grote eengezinswoning met vele vensterbanken en een enorme tuin. De tuin was al jaren niet meer verzorgd en had erg veel liefde nodig, gelukkig waren ik en mijn vriend niet de beroerdste en wilden we graag ons eigen tuinpaleisje ontwerpen, dat had heel veel voeten in de aarde… letterlijk.. er moest een graafmachine aan te pas komen om alles om te woelen, we moesten echt vanaf de bodem  beginnen met opbouwen. Nu in 2019 zijn we heel wat zwarte nagels verder en genieten we nog steeds volop van ons project, we zijn nog niet helemaal klaar en hebben een paar dingen alweer veranderd. Maar zoals ik altijd zeg ” een tuin is nooit af!” . We hebben een moestuin gemaakt, een pluktuin, een kas, een vijver , vlinderborders en ga zo maar door… we hebben van alles en zijn nog lang niet klaar buiten, maar ook binnen blijven we druk met veranderen en planten aan ons assortiment toevoegen.

Langzaam aan worden we overgenomen door de tuin en al het groen in ons leven , dit willen wij dan ook graag met de buiten wereld delen!

Wat je hier allemaal gaat vinden? Blogs, handige tips , informatie over binnen en buiten planten, recepten , weck/inmaak recepten

Aankomende zomer gaan wij verse groentes verkopen vanuit ons eigen stuk grond! Voor een mooi bedrag kun je heerlijke verse biologische groentes bij ons komen kopen maar naast al die groentes maken wij ook kheerlijke jammen, chutney’s, ingemaakte groenten, sambals gedroogde kruidentheeen , stekjes van planten en ga zo maar door! Wij wensen u allemaal een groen jaar!

heel veel leesplezier!

liefs Renee