Groot nieuws!

Groot nieuws!

We geven al een tijdje wat hints dat we bezig zijn met onwijs veel toffe plannen! Nu gaan we het eindelijk bekend maken!

Vanaf aankomend jaar, na enkele maanden inlezen en het maken van een plan lanceert Reneesgreenies een nieuw iniatief! 20 weken lang om de 14 dagen een volle groentetas met 5 verschillende hoofdgroenten en 1 a 2 bijgroenten/vers fruit , en dat allemaal voor slechts 7.50 !

Tevens gaan we ook los onze groentes verkopen dus als je geen genoeg kunt krijgen van onze heerlijk vers geteelde groenten en fruit kun je altijd meer komen halen! Naast onze groentes blijf ik ook heerlijke jammen, sappen, sambals , ingemaakte groenten etc. etc. maken. Deze worden ook te koop aangeboden voor eerlijke prijzen! Daarnaast hoop ik op een markt te kunnen staan met al onze producten zoals ; planten, groenten, ingemaakte producten etc.

Hoe we dit alles gaan doen hoor ik je denken? Met een goed uitgeschreven plan, Veel frisse moed , steun aan elkaar, een extra grote moestuin erbij en veel liefde en plezier gaat dit helemaal goedkomen! 

Voor ons eerste jaar ben ik opzoek naar 5 mensen die elke 14 dagen een groentetas van ons af willen nemen, voor de mensen die hier liever niet aan vast zitten, kunnen elke week verse groentes komen halen in ons groentekraampje! Daarnaast hoor ik graag welke groenten/fruit jullie het liefst zien in de groentetassen!

Wij zijn in elk geval reuze enthousiast en hebben er onwijze zin in om onze dromen waar te maken! Het eerste jaar word voor ons een probeer jaar, we zijn onwijs benieuwd hoe het zijn vruchten gaat afwerpen!Wij zijn in elk geval reuze enthousiast en hebben er onwijze zin in om onze domen waar te maken!

Groene groetjes , Reneesgreenies