Onze Winkel

  Welkom in onze winkel! We geven je graag een online rondleiding.

Wij staan voor groen! Biologische producten die niet ver hebben moeten reizen om ons te bereiken. Naast biologische groenten verkopen wij een groot assortiment handgemaakte producten. Wat voor producten hoor ik u denken? O.a. Sappen, tafelzuren, jam’s, sambals, sauzen, soepen etc.

Alle ingemaakte artikelen kunnen natuurlijk als een cadeau pakket ingepakt worden op onze prachtige houten planken en boomschijven. Zelf kiest u de producten uit die u graag hebben wilt dan maken wij er wat feestelijks van! Zo kunt u voor elke gelegenheid bij ons terecht! Alle verse groenten en/of fruit kunnen ook leuk verpakt worden tot een feestelijk geschenk. Gezonder kan het cadeau niet want veel van onze producten zijn suiker vrij, gemaakt van biologische groenten en gemaakt zonder geur, kleur en smaakstoffen, Puur natuur dus!

Al onze pakketten zijn te versturen waardoor u ook aan de andere kant van het land kunt genieten van al onze eerlijke en pure producten!

Wij bezorgen in de omgeving Alkmaar, Heerhugowaard, Obdam, Langedijk, Heiloo, Castricum, Woont u wat verder en wilt u toch graag wat bestellen en bezorgd hebben? Alles is mogelijk in overleg!

Naast het leveren van groenten leveren wij ook al uw bloemwerk, dit is op bestelling en aanvraag. Wij staan klaar voor al uw rouw/trouw werk, feestelijke boeketten, aankleding van bedrijfsruimten en biedermeiers. Dit word allemaal gemaakt van de beste kwaliteit bloemen, wij komen graag bij u thuis om alles te bespreken en naar uw wens wat voor u te creëren, liever op locatie afspreken of bij ons langskomen in de winkel? Wij staan overal voor u klaar! U kunt ons 7 dagen per week bereiken.

Onze openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 tot 18:00 uur

Woensdag: 10:00 tot 18:00 uur

Donderdag: 10:00 tot 18:00 uur

Vrijdag: 10:00 tot 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 tot 18:00 uur

Zondag: Gesloten

 

 U kunt ons mailen op reneesgreenies@gmail.com, bellen op 06-27381337 of WhatsAppen op het zelfde nummer.

Volg ons ook op Facebook en Instagram @Reneesgreenies en blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en weetjes!

Wij zien u graag terug in onze winkel op de Edisonweg 18 , 1821BN te Alkmaar!