Spotlight producten

Spotlight producten

Elke week hebben wij producten van Reneesgreenies in de spotlight. Op een leuke en simpele manier laten wij u kennis maken met onze producten. Zo weet u op welke manier wij onze producten maken en hoe u ze goed kunt combineren. Al onze producten zijn voor het makkelijke en snelle gebruik. Op deze manier kunt u binnen een kwartier aan tafel zitten met een smaakvol bord eten. Naast dat onze producten makkelijk in het gebruik zijn is het allemaal vers gekookt en direct geweckt waardoor alle smaak behouden blijft. Wij maken alles in zonder e-nummers en toevoegingen.

 

Suddervlees

Stoofvlees (of suddervlees) is vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is (gestoofd) om het mals te krijgen. Stoofvlees(of suddervlees) is een typisch Vlaams gerecht wat wij in Nederland hebben omgedoopt tot suddervlees (of draadjesvlees).

Wij maken ons suddervlees naar recept van Renée’s moeder. Wij laten het vlees uren lang sudderen met uien, wortel, bleekselderij, laurier, knoflook, peperkorrels en kruidnagel. Na smaak kunt u zelf ontbijtkoek of oud brood toevoegen.

De pot die u bij ons koopt hoeft u alleen nog maar 10 minuten goed door te verhitten.

Rode kool met appeltjes

Rode kool is een van de oudste koolsoorten van Nederland. Rode kool word voornamelijk geteeld in Noord-Holland omdat daar minder aantasting door knolvoet optreedt. Rode kool met appeltjes is een traditionele winterkost. In de traditionele Nederlandse keuken word rode kool vaak gegeten bij rood vlees of wild.

Onze rode kool met appeltjes zit boordevol smaak, Wij laten de rode kool urenlang sudderen met; Uien, appels, bruine basterdsuiker, laurierblaadjes, jeneverbessen, groentebouillon, witte wijn azijn, water en piment poeder.

De pot die u bij ons koopt hoeft u alleen nog maar 10 minuten goed door te verhitten.

Stoofperen

Stoofperen worden sinds 1850 in Nederland gekweekt door de heer Wildeman. In de commerciële fruitteelt is Gieser Wildeman in Nederland het meest geteelde stoofperen ras. In Nederland telen wij op ruim 250 hectare grond stoofperen.

Onze stoofperen zijn van nature zoet, wij gebruiken zowel Gieser Wildeman als Saint Rémy stoofperen.

Wij voegen tijdens het kookproces steranijs en kaneel toe en laten de stoofperen stoven in zwarte bessen sap.

De pot die u bij ons koopt hoeft u alleen nog maar 10 minuten goed door te verhitten.